Jul i Gamlebyen, Fredrikstad

Velkommen til en stemningsfull førjulstid i Gamlebyen, med julemarkeder, vakker julebelysning, hyggelig shopping og julekos.
Denne aktiviteten er allerede gjennomført eller markert som utgått.

Praktisk info

Enjoy-kode: 974136
Hvordan komme seg til JUL I GAMLEBYEN? Det er flere måter å komme seg til Gamlebyen Det enkleste er å ta Gamlebyferga som går fra Tollboden til Gamlebyen, det går også en byferge på strekningen Gressvik, sentrum og Isegran. Dersom du kommer med bil anbefaler de deg deg å parkere på yttersiden av Gamlebyen. På lørdager og søndager er det gratis å parkering i byens parkeringshus i Fredrikstad sentrum, og spaserturen fra sentrum til fergene som går til Gamlebyen er ikke lang. Da er det jo også mulig å ta seg en kaffe på en av byens kafeer eller gå innom en av de mange spennende butikkene.
Type
Markeder
Passer for
Barn, Voksne, Baby, Ungdom, Eldre
Kilde
Enjoy

Omtaler

Sponsede linker

Er du arrangør og vil motta bookinger direkte her for denne aktiviteten?

Aktiver booking nå

Les mer om Enjoy booking her

Detaljer

I år arrangeres julemarkedet de tre første helgene i advent. Bodene står på rekke og rad i Voldportgaten og Kongens torg er fylt med blide kremmere. Her finner du husflid, kunst, smykker, antikviteter, håndverk, julepynt og mye mer.

Gamlebyens butikker og gallerier ønsker velkommen til hyggelig julehandel i hele adventstiden.

I Gamlebyen finner du julegaver med det lille ekstra, som du ikke finner andre steder. Ikke bli forundret dersom Gamlebynissen dukker opp! Det er også akkurat som det bør være dersom et kor synger i gatene, et eventyr leses i butikken eller det spilles teater på fortauet. Trenger du en liten pust i bakken, står byens serveringssteder klare med god mat, drikke og varme.

Gamlebyens kulturscener inviterer til gode musikalske opplevelser frem mot jul.

Pepperkakebyen i Fredrikstad finner du på Fredrikstad Museum. Opplev flotte bygninger, båter, kjøretøy, folk, dyr og fantasikreasjoner laget av pepperkaker og godteri!

Gamlebyen Modelljernbanesenter er åpent hver helg, bli også med på modelljernbanens lille tog som kjører rundt i festningsbyen i helgene.

Husk også å legge årets ønskeliste i Gamlebynissens postkasse utenfor Mormors Café.

Kart