Heldags guidet sommertur i Lofoten

Vi ønsker å vise deg deler av disse fantastiske øyene. Guiden kommer til å vise deg de karakteristiske fiskeværene som har gjort øyene viden kjent, i tillegg til at du får muligheten til å utforske...

Praktisk info

Enjoy-kode: 900891
Type
Attraksjoner
Passer for
Ungdom, Voksne, Eldre
Kilde
Viator

Omtaler

Sponsede linker

Er du arrangør og vil motta bookinger direkte her for denne aktiviteten?

Aktiver booking nå

Les mer om Enjoy booking her

Detaljer

Vi ønsker å vise deg deler av disse fantastiske øyene. Guiden kommer til å vise deg de karakteristiske fiskeværene som har gjort øyene viden kjent, i tillegg til at du får muligheten til å utforske den urørte naturen, de genuine og særpregede områdene som du finner på øyene i vakre Lofoten.

Du får muligheten til å se det arktiske landskapet og fiskersamfunnene der du nesten kommer til å kjenne lukten av historien og atmosfæren fra gamle dager, den gang fiskerne brukte å samles her for å delta i det årlige Lofotfisket.

Gimsøy med den gamle kirken, Eggum med det ville landskapet og de hvite sandstrendene, Henningsvær – Nordens Venezia – og Kabelvåg er bare noen av stedene du får se.

På denne femtimers turen i Lofoten viser den kunnskapsrike guiden deg de viktigste severdighetene på nordsiden av øygruppen.

Kart