Monos

Prisvinnende drama fra Sør-Amerika. Høyt oppe i Colombias tåkete fjellandskap holder en gruppe tenåringer til. På oppdrag fra den paramilitære gruppen de tilhører passer de på en krigsfange, en...
Denne aktiviteten er allerede gjennomført eller markert som utgått.
04.mar
2020
kl 18:45

Detaljer

Prisvinnende drama fra Sør-Amerika.

Høyt oppe i Colombias tåkete fjellandskap holder en gruppe tenåringer til. På oppdrag fra den paramilitære gruppen de tilhører passer de på en krigsfange, en amerikansk kvinne de omtaler som «Doctora». De fordriver tiden med knallhard trening, rus og seksuell utforskning, før interne maktkamper gradvis begynner å splitte gruppen, med brutale konsekvenser.

MONOS, som var Colombias Oscar-bidrag, har det siste året har gått sin seiersgang på festivaler verden over. Den utfolder seg som en moderne fabel inspirert av William Goldings "Fluenes herre". Dette er en intens audiovisuell opplevelse: Filmfotoet veksler mellom slående naturbilder og hypnotiske spenningssekvenser, mens filmmusikken, komponert av Mica Levi (UNDER THE SKIN, JACKIE), bidrar til en konstant, urovekkende nerve.

MONOS er en thriller man føler på kroppen, og en påminner om at skillet mellom mennesker og dyr kan være forsvinnende lite.

Praktisk info

Enjoy-kode: 386418
Type
Kino
Passer for
Voksne, Eldre, Ungdom
Kilde
TicketCo

Sponsede linker